Activiteiten


Webshop


http://volleywesterlo.clubwereld.nl

De Volley Westerlo webshop is helemaal in het nieuw gestoken. Het assortiment werd uitgebreid en bestellen was nog nooit zo makkelijk. Verder blijft het recept hetzelfde: de strakke Volley Westerlo kledinglijn aan sterk gereduceerde prijzen, rechtstreeks besteld bij en geleverd door onze leverancier.

Vergeet niet je winkelmandje te bevestigen én te betalen, de bestelprocedure wordt volledig door onze leverancier afgehandeld.

Klik HIER om naar de webshop te gaan.


Zoelse Feesten
Op zondag 18 juni 2017 is Volley Westerlo present op de Zoelse Feesten in... Zoerle-Parwijs! Wie van de gezellige sfeer, gratis pannenkoeken en leuke optredens wil komen genieten, kan vanaf 13u terecht aan de Zoerla. Tot dan!

Bekijk HIER de flyer
Jeugdstage 2017Het seizoen 207-2018 beginnen we met een knaller! Een heuse driedaagse jeudstage op een prachtige locatie op een steenworp van onze thuishaven. Naast volleybalclinics van diverse gerenomeerde trainers uit de volleybalwereld wordt er voor heel wat randanimatie gezorgd met o.a. een reuze BBQ en een spetterende fuif!

Inschrijven kan nog t.e.m. 10 augustus, maar denk erom dat het aantal plaatsen beperkt is.

  • Klik HIER voor alle praktische info en de medische fiche
  • Klik HIER om in te schrijven
De Deelnameprijs bedraagt 95 euro voor U11 t.e.m. U19, Benjamins betalen 65 euro. Voor niet Volley Westerlo leden is de deelnameprijs respectievelijk 105 en 75 euro.

Tot dan!