Bram en Ruben op het EK

door Volley Westerlo maandag, augustus 28, 2017

Volley Westerlo jeugdproducten Bram Van den Dries en Ruben Van Hirtum zijn met de Red Dragons goed op dreef op het EK volleybal in Polen. Nadat ze eerder al regerend Europees kampioen Frankrijk klopten, kon ons nationaal mannenteam zich gisteren verzekeren van een plaats in de volgende ronde door met 3-2 te winnen van Turkije. Als ze vanavond een punt pakken tegen Nederland, zijn ze rechtstreeks geplaatst voor de kwarfinales. De wedstrijden van de Red Dragons zijn live te volgen op Canvas.


Bram Van den Dries begon met volleyballen bij het toenmalige Wezo en stroomde nadien door naar de Topvolleybalschool in Vilvoorde. Hij was actief bij diverse Belgische, Franse en Italiaanse topclubs en zal volgend seizoen aantreden in Zuid-Korea.


Ruben Van Hirtum zette zijn eerste volleybalstappen bij het toenmalige Tovo en kwam via het Vlaams Beloftenteam en Everbeur bij de Belgische topclub Knack Roeselare terecht waar hij al jaren een vaste waarde en sterkhouder is.

Volley Westerlo

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.