Vind je match

door Volley Westerlo zondag, augustus 13, 2017

Nee, dit is geen reclame voor één of ander datingbureau, wel een korte uitleg over de mogelijkheden van een elektronische wedstrijdkalender. Vanaf dit seizoen kan dit overigens ook voor gewestploegen! Een kalender toevoegen of consulteren kan op meerdere manieren, hieronder leggen we alles uit.

Ploegkalender op je smartphone

1. Ga op de deze website via het menu rechtsboven naar Heren, Dames of Jeugd, naargelang de ploeg waarvan je de kalender op je smartphone wil hebben. Klik bij de ploeg die je wil toevoegen op "Kalender"


2. Je komt nu op de website van Volleyscores terecht waar de kalender van de door jou gekozen ploeg wordt getoond. Klik boven de kalender op "synchroniseren".


Volg nu de instructies voor jouw type toestel: Android, iPhone (en iPad) of Outlook. Daarna komen alle kalenderwijzigingen automatisch in je eigen agenda.

 

Alle wedstrijden op je smartphone

Voor de die-hards is er ook nog de mogelijkheid om de ganse clubkalender van alle ploegen van Volley Westerlo in één keer toe te voegen. Dit doe je door deze link te openen:
http://www.volleyscores.be/direct/AH-1077
Onderaan de pagina klik je op "Alle wedstrijden van Volley Westerlo" en vervolgens op "Synchroniseren".


Competitiekalender op de website

De competitiekalender op de website zelf wordt overigens ook gevoed vanop volleyscores.be. Je kan ook hier op de getoonde wedstrijden klikken voor meer informatie:


Zo kan je volledige wedstrijdnaam lezen, kan je het adres van de zaal zien en de locatie van de zaal tonen op een kaart. Je kan ook zien wanneer deze info laatst is bijgewerkt en je kan deze individuele wedstrijd aan je eigen agenda toevoegen.

Volley Westerlo

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.