Start seizoen 2019-2020

door Volley Westerlo donderdag, augustus 15, 2019

Enkele weken na de laatste hittegolf zijn de temperaturen in onze sporthallen gedaald tot een aanvaardbaar niveau en kan er stilaan terug aan volleybal gedacht worden! Elk nieuw seizoen - het vierde al onder Volley Westerlo vlag - trappen we af met de gekende driedaagse jeugdstage op 23, 24 en 25 augustus.

Het laatste seizoen van het decennium belooft in meer dan één opzicht een uitdagend seizoen te worden. Zo is er voor de provinciale seniorenreeksen de - verplichte - introductie van Volleyspike, het digitale wedstrijdblad op tablet. Verder wordt de eerste gewestelijke reeks waarin onze Heren 2 aantreden, samengevoegd met het gewest Mol waardoor er een volwaardige competitie ontstaat. Het tekort aan regionale ploegen is overigens één van de drijfveren voor de grote competitiehervorming aan het einde van dit seizoen, waarbij in bijna elke provinciale seniorenreeks de onderste helft van de rangschikking zal degraderen en je zelfs als kampioen niet zeker bent van promotie. Onze Dames 1, Dames 2 en de pas gepromoveerde Heren 1 staan voor de uitdaging om zes(!) ploegen achter zich te houden, elke wedstrijd wordt dus meteen een topwedstrijd op het scherp van de snee!

De nagenoeg ongewijzigde bestuursploeg van Volley Westerlo wil ook voor het seizoen 2019-2020 het engagement aangaan om een kwalitatieve volleybalbeleving aan te bieden aan alle leden, supporters en sponsors. Uiteraard rekenen wij daarvoor ook op jouw bijdrage via het lidgeld waarvoor je begin september een uitnodiging zal ontvangen.

Wij zien jou graag terug op de jeugdstage of in de sporthal. Tot dan!

Volley Westerlo

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.