Inschrijvingen geopend

door Volley Westerlo maandag, maart 09, 2020

Update 17/3:

Langs deze weg willen wij u laten weten dat voor het eerst in meer dan 25 jaar onze Ardennenwandeling niet zal plaatsvinden. Dit besluit werd genomen in samenspraak met het bestuur, op basis van medisch advies en als gevolg van de richtlijnen vanuit de overheid. Ook als WandelKomiTwee wensen wij onze verantwoordelijkheid te nemen en stellen wij ieders welzijn boven elke andere argumentatie.

Gezien het bijna onmogelijk is om op korte termijn een nieuwe datum te prikken en alles georganiseerd te krijgen, hebben we ervoor geopteerd om een jaartje over te slaan. Naar het schijnt blijft Jägermeister lang goed, wij zien jullie dus graag over een jaar terug voor de volgende Ardennenwandeling. Tot dan!


Het WandelkomiTwee.

Update 13/3: De maximale capaciteit van de bussen, 110 personen, is bereikt. Wij laten het inschrijvingsformulier open staan, maar iedereen die nu nog inschrijft komt op een reservelijst terecht. Uiteraard bestaat ook de kans dat we omwille van de corona problematiek de wandeling moeten uitstellen of annuleren. Hierover gaan we pas duidelijkheid krijgen rond 3 april. Mensen die hun inschrijving wensen te annuleren, sturen best een mailtje naar welkom@volleywesterlo.be of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Update 11/3: De inschrijvingen zijn geopend op www.volleywesterlo.be/ardennenwandeling

Uiteraard moeten ook wij rekening houden met de corona-epidemie en houden wij nauwlettend de richtlijnen vanuit de overheid mbt de organisatie van evenementen in de gaten. Momenteel worden ééndaagse (school)uitstappen in open lucht niet ontraden. Hopelijk blijft dit zo en is deze toestand over een maand helemaal opgeklaard.

Het WandelkomiTwee heeft op zondag 8 maart een laatste verkenning uitgevoerd van de Ardennenwandeling en op www.volleywesterlo.be/ardennenwandeling kan je jezelf al virtueel opwarmen. Inschrijven kan vanaf woensdag 11 maart 23u00.

Tot dan!

Het WandelkomiTwee

Volley Westerlo

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.