Uitstel jeugdstage

door Volley Westerlo zondag, juni 07, 2020


Het bestuur van Volley Westerlo heeft na overleg met de stagebegeleiders beslist om de Jeugdstage, die voor eind augustus gepland was, uit te stellen tot de herfstvakantie of later. De voornaamste reden hiervoor is dat de gezellige maar in capaciteit beperkte accommodatie van het Boswachtershuis weinig ruimte laat voor het respecteren van social distancing, zeker als dit per leeftijdsgroep zou moeten opgelegd worden op een terrein dat ook een publiek toegankelijke speeltuin omvat.  

Bovendien zijn wij als organisatoren van mening dat onze jeugdstage zowel voor deelnemers, ouders als begeleiders in een zorgeloze sfeer zou moeten kunnen plaatsvinden, daarvoor zijn er op dit moment nog te veel onzekerheden. We denken hierbij aan beschikbaarheid van het zwembad, individueel douchen, voldoende capaciteit in de sporthal enz.

Wij houden u op de hoogte van zodra er duidelijkheid is over een nieuwe datum. Momenteel wordt er nog bekeken of het mogelijk is om een alternatief volley-kickoff evenement te organiseren bij de start van het nieuwe seizoen, maar ook daarover informeren wij u graag later.

Met dank voor uw begrip en tot binnenkort!

Volley Westerlo

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.