Protocol wedstrijden

door Volley Westerlo donderdag, september 24, 2020

 

 

UPDATE 13/10: N.a.v. de beslissing van Ben Weyts om de zaalsporten in code oranje te plaatsen, neemt Volley Westerlo volgende maatregelen:

- Behalve voor U11 en U13A worden alle trainingen en wedstrijden opgeschort vanaf 14 oktober t.e.m. 14 november. Voor U13A worden enkel de wedstrijden opgeschort, voor U11 gaan tot nader order trainingen en wedstrijden wel door.

- U11 en U13A krijgen vanaf 19/10 een aangepast trainingsschema. Overleg steeds met je trainer voor de laatste updates hierover.

 

www.volleywesterlo.be/corona is de centrale locatie met alle info over Coronarichtlijnen binnen onze club. Je vindt er o.a. protocols voor trainingen, wedstrijden en de nodige registratieformulieren. Ploegen van Volley Westerlo die een uitwedstrijd spelen, kunnen het aldaar geldende protocol raadplegen op deze locatie: http://www.volleyantwerpen.be/covid-sporthallen/

 

Voor bezoekende ploegen sommen wij even de belangrijkste maatregelen op, wij verwachten van alle bezoekende ploegen dat ze het volledige protocol hebben doorgenomen:

  • Algemene coronarichtlijnen van de overheden gelden in het hele sportcomplex. Algemene horecarichtlijnen gelden in de cafetaria.
  • Elke ploeg (spelers + trainer/coach/kine) bestaat uit maximum 13 personen en geeft het (vooraf) ingevuld registratieformulier af bij het betreden van de sporthal.
  • Maximum 8 supporters per bezoekende ploeg toegestaan die eveneens op het hetzelfde formulier worden geregistreerd
  • Supporters blijven in de supporterszone (cafetaria + tribune) en hebben geen toegang tot de spelerszone
  • Alle spelers dienen over een persoonlijke waterfles of drinkbus te beschikken
  • Kleedkamers zijn VOOR de wedstrijd enkel ter beschikking als wachtruimte. Omkleden of kledij laten liggen is niet toegestaan.
  • Jeugdploegen (t.e.m. U17) kunnen GEEN gebruik maken van de kleedkamers NA de wedstrijd
  • Seniorploegen kunnen tot 20 minuten na de wedstrijd gebruik maken van de douches
  • Kleedkamers dienen steeds volledig ontsmet en verlucht te worden na gebruik

 Lees het volledige wedstrijdprotocol op www.volleywesterlo.be/corona

 

 

Volley Westerlo

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.