Aansluiten

https://www.volleywesterlo.be/aansluiten

Wil je lid worden van onze bruisende club? Bij Volley Westerlo kan je kiezen uit een voorlopige, een definitieve of een recreatieve aansluiting:
  • Voorlopige aansluiting: Je maakt gebruik van de 4 gratis proeftrainingen en beslist later over een definitieve aansluiting. Je geeft je gegevens door voor de verzekering en in afwachting van een definitieve aansluiting.
  • Definitieve aansluiting: Je gegevens mogen overgemaakt worden aan Volley Vlaanderen voor een definitieve aansluiting en verzekering. Je ontvangt later ook een uitnodiging tot betaling van het lidgeld.
  • Recreatieve aansluiting: Je wenst een recreatieve aansluiting en verzekering. Hiermee kan je enkel deelnemen aan recreatieve trainingen en wedstrijden. Je ontvangt later ook een uitnodiging tot betaling van het lidgeld.
Verder hebben we ook nog enkele gegevens van je nodig. Indien je nog geen 18 bent, hebben we tevens de gegevens van een ouder nodig, in het geval van co-ouderschap de gegevens van beide ouders. Uiteraard wordt dit alles verwerkt met inachtneming van onze GDPR Verklaring.

Alles duidelijk? Vul dan het AANSLUITINGSFORMULIER in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Tot binnenkort!