Activiteiten


2018
21 Dec

Kerstrockconcert


De vrijdag voor Kerstmis verwachten we iedereen aan de Volley Westerlo stand achter de Kerk in Tongerlo voor een uniek rockconcert in Kerstsfeer. Tot dan!
2019
11 Jan

Quiz


De afgelopen jaren is deze quiz uitgegroeid tot één van de grootste en meest gerenommeerde uit de regio. Het recept blijft echter onveranderd: Een algemene kennisquiz voor ploegen van 4 tot 6 personen met prijzen voor alle deelnemers. Meer info en het inschrijvingsformulier vind je op onze QUIZPAGINA.
19 Jan

Fuif


Van een stevig feestje zijn we bij Volley Westerlo nooit vies geweest, op zaterdag 19 januari vormt Het Debuut opnieuw het toneel van de Cava-Delicious party, een stijlvolle fuif met bubbels als rode draad!
17 feb

Eetdag


Heerlijke gerechten aan democratische prijzen, dat zijn de voornaamste ingrediënten van onze jaarlijkse eetdag. Reserveer je maaltijd online via www.volleywesterlo.be/eetdag
20 APR

Ardennenwandeling


Heuvels, bossen, water in de rivier en abdijbier in je glas. Meer moet dat niet zijn op de Volley Westerlo Ardennenwandeling. Noteer alvast Paaszaterdag 20 april in je agenda en schrijf je in via www.volleywesterlo.be/ardennenwandeling.
11
12
MEI

Tongels Dorpsfeest


Al tientallen jaren een begrip in Tongerlo en ver daarbuiten en nog steeds één van de belangrijkste activiteiten voor onze club: De Tongelse Dorpsfeesten. Uiteraard staat de Volley Westerlo stand ook op 11 en 12 mei 2019 in het midden van het feestgedruis!
23 JUN

Zoelse Feesten


Ook in Zoerle-Parwijs weten ze wat feesten is. Op zondag 23 juni zijn er al voor de 21ste keer de Zoelse Feesten en ook daar zal Volley Westerlo niet ontbreken!