Activiteiten


Cup finals


Net zoals vorig jaar trekken we met onze jeugd naar de Bekerfinales Volleybal in het Sportpaleis voor een namiddag volleybal van het allerhoogste niveau. Omdat het die dag ook onze Eetdag is, gaan we eerst een lekker hapje eten voor we op de bus naar Antwerpen stappen.

De deelnameprijs is inclusief busrit, inkomticket en maaltijd en bedraagt 20 euro voor kinderen tot 12 jaar en 35 euro voor kinderen vanaf 12 jaar. We verwachten alle deelnemers om 11u30 aan het ontmoetingscentrum van Zoerle, Smissenhoekstraat in Zoerle-Parwijs. Daar stappen we om 12u30 op de bus.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 50. Wie zich wil inschrijven voor dit all-in event, moet zich haasten naar het INSCHRIJVINGSFORMULIER.


Eetdag


Op zondag 18 februari serveren de in het OC van Zoerle opnieuw overheerlijke gerechten en smakelijke desserten. Bestellen maar op www.volleywesterlo.be/eetdag


2de Volley Westerlo Quiz

http://www.volleywesterlo.be/quiz

Op vrijdag 12 januari 2018 organiseert onze club in de Zoerla de tweede Volley Westerlo Quiz. Alle info en inschrijven via http://www.volleywesterlo.be/quiz


Jeugdstage 2017Het seizoen 207-2018 beginnen we met een knaller! Een heuse driedaagse jeudstage op een prachtige locatie op een steenworp van onze thuishaven. Naast volleybalclinics van diverse gerenomeerde trainers uit de volleybalwereld wordt er voor heel wat randanimatie gezorgd met o.a. een reuze BBQ en een spetterende fuif!

Inschrijven kan nog t.e.m. 10 augustus, maar denk erom dat het aantal plaatsen beperkt is.

  • Klik HIER voor alle praktische info en de medische fiche
  • Klik HIER om in te schrijven
De Deelnameprijs bedraagt 95 euro voor U11 t.e.m. U19, Benjamins betalen 65 euro. Voor niet Volley Westerlo leden is de deelnameprijs respectievelijk 105 en 75 euro.

Tot dan!


Zoelse Feesten
Op zondag 18 juni 2017 is Volley Westerlo present op de Zoelse Feesten in... Zoerle-Parwijs! Wie van de gezellige sfeer, gratis pannenkoeken en leuke optredens wil komen genieten, kan vanaf 13u terecht aan de Zoerla. Tot dan!

Bekijk HIER de flyer