Contact

Een vraag? Een opmerking? Vul het contactformulier hieronder in en je hoort snel van ons!

Lid worden

https://www.volleywesterlo.be/aansluiten

Wil je lid worden van onze bruisende club? Bij Volley Westerlo kan je kiezen uit een voorlopige, een definitieve of een recreatieve aansluiting:
  • Voorlopige aansluiting: Je maakt gebruik van de 4 gratis proeftrainingen en beslist later over een definitieve aansluiting. Je geeft je gegevens door voor de verzekering en in afwachting van een definitieve aansluiting.
  • Definitieve aansluiting: Je gegevens mogen overgemaakt worden aan Volley Vlaanderen voor een definitieve aansluiting en verzekering. Je ontvangt later ook een uitnodiging tot betaling van het lidgeld.
  • Recreatieve aansluiting: Je wenst een recreatieve aansluiting en verzekering. Hiermee kan je enkel deelnemen aan recreatieve trainingen en wedstrijden. Je ontvangt later ook een uitnodiging tot betaling van het lidgeld.
Verder hebben we ook nog enkele gegevens van je nodig. Indien je nog geen 18 bent, hebben we tevens de gegevens van een ouder nodig, in het geval van co-ouderschap de gegevens van beide ouders. Uiteraard wordt dit alles verwerkt met inachtneming van onze GDPR Verklaring.

Alles duidelijk? Vul dan het AANSLUITINGSFORMULIER in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Over ons

Wie zijn we, wat doen we en voor wie? Lees er alles over in de presentatie hieronder: 

Organigram

Om een grote club als Volley Westerlo in goede banen te leiden, zijn we afgestapt van het klassieke en hiërarchische "bestuur" en hanteren we een open en platte structuur die je hieronder kan bekijken:Wil je ook meewerken aan de uitbouw van onze club? laat dit dan even weten via het contactformulier hieronder.

Sporthallen

Volley Westerlo is actief in drie Sporthallen:
  • Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6 in Westerlo
  • Sporta Sportarena, Geneinde 20 in Tongerlo (Westerlo)
  • Sporthal Sila, Verlorenkost 1 in Westerlo
Onze thuiswedstrijden worden afgewerkt in onze thuishaven, Sporthal De Beeltjens in Westerlo