Corona

Hieronder vind je de meest recente versie van alle afspraken, richtlijnen en protocollen m.b.t. de preventie van Covid-19 in het volleybal.


Update 26/10

In navolging van andere clubs heeft Volley Westerlo besloten om alle trainingen en competitie voor alle leeftijden stil te leggen van donderdag 29 oktober t.e.m. zondag 15 november. Dat betekent dat ook alle activiteiten van onze U11 (en jongere) ploegen, die strikt genomen niet onder de maatregelen van de overheid en de volleybalbond vallen, in deze periode opgeschort worden.

 

UPDATE 13/10: N.a.v. de beslissing van Ben Weyts om de zaalsporten in code oranje te plaatsen, neemt Volley Westerlo volgende maatregelen:

- Behalve voor U11 en U13A worden alle trainingen en wedstrijden opgeschort vanaf 14 oktober t.e.m. 14 november. Voor U13A worden enkel de wedstrijden opgeschort, voor U11 gaan tot nader order trainingen en wedstrijden wel door.

- U11 en U13A krijgen vanaf 19/10 een aangepast trainingsschema. Overleg steeds met je trainer voor de laatste updates hierover.


Protocols en documenten Volley Westerlo
 

Protocols en documenten Volley Antwerpen

Hoe verloopt een wedstrijd met Covid-19 maatregelen? Wat als je besmet bent?

Klik hier voor de protocols van de Antwerpse Volleybal Federatie


Protocols en documenten andere clubs

Uitwedstrijd? 

Klik hier voor het wedstrijdprotocol van jouw tegenstander.