Wafelslag 2019

Ze zijn er weer, onze overheerlijke ambachtelijke wafels! Bestellen kan via het bestelformulier. Eén doos kost 6€, maar wie er twee of meer koopt betaalt maar 5€ per doos. Bestellingen zijn af te halen tussen 10u en 12u in de Sint Martinusstraat 1G in Westerlo tijdens onze deur-aan-deur wafelverkoop op zaterdag 27 april 2019. Smakelijk!

Helpers gevraagd!

Warme oproep naar helpende handen voor de deur-aan-deurwafelverkoop!
Jeugdspelers en ouders (met en zonder wagen) zijn zeker welkom zaterdag 27 april van 09u30 tot ongeveer 13u00 voor onze wafelverkoop.
De spelers gaan rond om de wafels te verkopen en dit in verschillende wijken in Westerlo. Ouders hebben we nodig om de spelers én de wafels naar de verschillende wijken te brengen én begeleiding te voorzien tijdens het verkopen. Afsluiten doen we met een welverdiend drankje!!
Gelieve even per mail te laten weten wie kan komen helpen en wie met de wagen kan komen: wendymortelmans AT telenet.be of katrienvanolen AT hotmail.com
We hopen jullie massaal te zien op zaterdag 27 april om 09u30 in de Sint Martinusstraat 1G te Westerlo en dat mag zeker met een Volley Westerlo-T-shirt of vest aan! Tot dan!!!