Welkom!

Clubnieuws

Koekjesverkoop uitverkocht!

Wie zaterdag aan zijn voordeur zat te wachten tot onze jeugd zou langskomen met koekjes, was eraan voor de moeite. Alle 900(!) pakketten waren reeds de deur uit, dus de huis-aan-huisverkoop was niet meer nodig. Met dank aan Wendy en iedereen die hierbij geholpen heeft! Ook een welgemeend dankjewel aan iedereen die koekjes besteld heeft uiteraard!

Koekjesverkoop gestart!

Ook dit jaar organiseren we de koekjesverkoop met dat tikkeltje meer: smaakvol en stijlvol! Je kan kiezen voor een stijlvol pakket van de bekende Belgische koekjesbakker Lotus of voor een al even stijlvol en even Belgisch pakket met chocoladekoekjes van Milka.

Dit proppen wij voor jou erin:

 • Lotus pakket (€10): 2x mini-Madeleine 1st, 2x Madeleine chocolade 1st, 2x Mini Frangipane 1st, 2x dinosaurus mini’s granen, 1 pakje van 20 Klaasmannen 9cm, 2x Zebra 1st, 2x Suzy vanillewafel 1st, 2x Mini Suzy Wafel, 2x Tartélice appel 1st, 2 Speculoospasta portie 20 gr

 • Milka pakket (€10): Cake & Choc single, Brownie, Leo Go!, Hele Noot 45g, Leo Classic Melk , Melo Cakes 100gr, Nussini 32g, Oreo Reep, Tablet Cookies 100gr, Tablet Milk 100g.

Beide pakketten wisselen van eigenaar aan de ronde prijs van €10 per pakket en zijn zijn HIER te bestellen. en dit tot uiterlijk 23 november. Er zal ook dit jaar een prijs voorzien worden voor de best verkopende jeugd- en seniorploeg (in verhouding tot aantal spelers in de ploeg). Laat dit jullie extra motiveren om een massa koeken te verkopen!

Helpers koekjesverkoop

De huis-aan-huis koekjesverkoop is de activiteit bij uitstek voor onze jongste leden. Om al dat jeugdig geweld in de juiste straten te krijgen, doen we ook graag beroep op de ouders. Wil je graag een paar uurtjes chauffeur spelen op zaterdag 26 november tussen 10u00 en 13u00, laat het dan even weten via dit formulier.

Verslag ledenvergadering

Gisteren vond de eerste algemene ledenvergadering van Volley Westerlo plaats. In de gezellige setting van de Bar Jardin werden de werking, visie en noden van onze club uit de doeken gedaan en werden onze vrijwilligers en sponsors in de bloemetjes gezet.

Tevens werden volgende vacatures bekendgemaakt:

 • Verantwoordelijke kantinedienst

 • Verantwoordelijke sponsoring

 • Verantwoordelijke Jeugdscheidsrechters

 • 2 ouders die koekjesverkoop willen trekken

Wie interesse heeft om één van deze vacatures in te vullen, kan dat laten weten via het contactformulier. Wie de presentatie van gisteren nog eens wil bekijken, kan dat hier doen. Een uitgebreider verslag wordt nog naar onze leden gemaild.

Ledenvergadering 14 oktober

Vorige week werden al onze leden via mail uitgenodigd voor de eerste algemene vergadering. Deze vindt plaats op vrijdag 14 oktober van 19u00 tot 20u30 in Bar Jardin, Bergveld 120, Zoerle Parwijs.

Deze vergadering heeft als doel om onze leden en hun ouders, betrokkenen, vrijwilligers en supporters op een transparante manier te informeren over en te betrekken bij de verschillende aspecten van onze clubwerking:

Uiteraard staan we dan ook open voor jouw vragen en feedback tijdens of na afloop van deze vergadering. We hopen jou zeker te mogen verwelkomen op de eerste editie van deze infovergadering.

Geen uitnodiging ontvangen? Laat het dan even weten via het contactformulier.

Download je digitale lidkaart

"Wie heeft de licenties?". Deze vraag heeft elke trainer of coach al eens gesteld met lichte paniek in de ogen. Goed nieuws: Vanaf heden kan elk lid zijn lidkaart a.k.a. licentie downloaden op de smartphone:


 1. Surf naar https://www.volleyadmin2.be en log in. Als je nog nooit bent ingelogd - of je je wachtwoord of gebruikersnaam niet meer kent- klik dan op "Wachtwoord vergeten" en log in met je rijksregister nummer.

 2. Download je lidkaart onder "Mijn clubs" > "Mijn lidkaarten"

Meer uitleg vind je hier.


Wedstrijdkalenders op je smartphone

De school is opnieuw begonnen, onze weekends zitten eivol en de eerste volleybalwedstrijden komen eraan. Wil je graag het overzicht bewaren? Zet dan de wedstrijdkalender op je smartphone via onderstaande instructies:

 • Surf naar de teampagina van jouw team

 • Klik in de Volleyscores pagina bij "Alle wedstrijden" op "Synchroniseren"

 • Kies Android of iPhone

 • Volg de instructies

De kalender en kalenderwijzigingen van jouw team worden nu weergegeven in je agenda. Opgelet: Bekerwedstrijden dien je apart toe te voegen.

Statistiekjes

Net voor de aanvang van de nieuwe competitie geven wij u graag nog wat cijfers mee over onze webstek.

Het afgelopen jaar werd onze website door 3.700 verschillende mensen bezocht, waarbij in totaal zo'n 28.000 pagina's werden geopend. De meest populaire onderdelen van de website zijn het Clubnieuws, de Teams-pagina's en In Beeld.

Ongeveer 1/3de van onze bezoekers gebruikt een iPhone of iPad, 1/3de werkt op Android en 1/3de gebruikt laptop of PC.

Seizoen 2022-2023

Volley Westerlo brengt in het seizoen 2022-2023 maar liefst 20 ploegen op het terrein, waarvan 14 jeugdploegen. Dat laatste is voor zover wij weten een record en bewijst dat onze club heel hard bouwt aan de toekomst! Dit seizoen introduceren we ook enkele nieuwigheden:

Naast veel nieuwe leden verwelkomen wij ook graag veel supporters aan onze toog! Om te zorgen dat zij geen dorst lijden wordt in de clubkalender - ook onderaan deze pagina - bij elke thuisspeeldag vermeld welke ploegen tapdienst hebben. Hou dit zeker in de gaten.

Op de teampagina's op deze website hanteren we de naamgeving zoals op Volleyscores. Dat wil zeggen dat Dames 1 voortaan als Dames A wordt weergeven, Dames 2 als Dames B enz. Bij onze jeugd wordt de provinciaal spelende ploeg weergeven als "P", de regionale ploegen als A, B, C. Zo hebben we bij de MU13: MU13P, MU13A, MU13B en MU13C. Op de teampagina vind je de kalender van elke ploeg terug.

Wat betreft Covid is momenteel de enige geldende maatregel dat handen schudden met de tegenstrever bij het begin van de wedstrijd mag maar niet moet.

Wij wensen iedereen een succesvol en sportief seizoen toe!

Foto's Jeugdstage

De Jeugdstage 2022 zit er weer op! Met dank aan alle trainers, begeleiders, helpers... die alle trainingen en clinics, het zwemmen, de fuif, de BBQ, de overnachting en alle fun mogelijk gemaakt hebben!

De foto's kan je HIER bekijken.

Carrefour Voortkapel steunt jeugdstage

Ook dit jaar wordt onze reeds lang volzette Jeugdstage mede mogelijk gemaakt door de steun van Carrefour Voortkapel! Dankjewel Carrefour!

FacebookYouTube

Volley Westerlo VZW

Stippelberg 20

2260 Westerlo

+32 (0) 498 80 22 02