Welkom!

 Clubnieuws

Kerst Rockconcert

[21/12/2023] 

Zin om tussen pot, pint & vuurkorven de Kerstperiode in te zetten? Kom dan zeker op vrijdag 22 december naar de "put" achter de kerk van Tongerlo! 


Quiz-time!

[17/11/2023] 

Beste Quizliefhebber,


Tradities zijn er om in ere te houden en daarom toveren wij op 26 januari 2024 de Zoerla opnieuw om tot de grootste quiztempel van Westerlo en omstreken! 

Never change a winning quizploeg: Het recept bestaat als vanouds uit een algemene kennisquiz voor ploegen van 4 tot 6 personen met tal van prachtige prijzen.

De eerste vraag geven we alvast cadeau: Wat is inflatie? Wij zouden het niet weten, dus de deelnameprijs bedraagt nog steeds 20 euro per ploeg en kan je overmaken via de gegevens die je ontvangt na je inschrijving.

Wij zitten al te trillen van goesting en hopen van jullie hetzelfde! Trommel dus snel je quizvrienden op en schrijf je via het inschrijvingsformulier op deze pagina. We verwelkomen jullie in stijl en ook in de Zoerla op 26 januari! 


Klik HIER voor het inschrijvingsformulier


Tot binnenkort!

Cava-delicious party

[09/11/2023] Op 25 november gooien we de dansbenen los op de Cava-delicious party. De fuif voor een 30+ publiek met een uitstekende DJ en bubbels als rode draad.


Tot dan!


Koekjesverkoop gestart

[19/10/2023] Ze zijn er weer, de heerlijke en goed gevulde pakketten van Milka en Lotus! Klik HIER en plaats je bestelling voor slechts 10 euro per pakket!


Maand van de sportclub

[31/08/2023] Inwoners van Westerlo kregen deze week de folder van "maand van de sportclub" in de brievenbus. In het stuk over Volley Westerlo is echter een foutje geslopen: De kennismaking op 13 september is niet voor 5 tot 7 jarigen maar voor 6 tot 8 jarigen. 


Tot dan!

Foto's Jeugdstage

[29/08/2023] Het voorbije weekend kon onze jeugd genieten van een combinatie van gerichte volleybaltrainingen, ontspanning en lekker eten tijdens onze tweedaagse Jeugdstage! Met dank aan alle trainers, begeleiders en koks!


Het beeldmateriaal vind je HIER

Carrefour sponsort Jeugdstage

[19/08/2023] Ook dit jaar zorgt Carrefour Market uit Voortkapel ervoor dat de deelnemers van onze Jeugdstage twee dagen lang kunnen genieten van heerlijk verse groenten en fruit!


Met veel dank aan Carrefour Market Voortkapel uiteraard!

Wie gaat mee naar de Tigers?

[12/07/2023] In augustus 2023 spelen onze Yellow Tigers in eigen land voor de CEV Eurovolley, zeg maar het EK Volleybal. Onze club levert ballenrapers voor de wedstrijden op 21 augustus (Gent) en 30 augustus (Brussel). Uiteraard willen we hier een clubactiviteit van maken en met zoveel mogelijk supporters naar deze wedstrijden trekken. Daarnaast willen we ook in groep naar de finale gaan op 3 september in Brussel waar we hopelijk ook onze Tigers zullen treffen. 


Meer info en tickets vind je HIER.

Jeugdstage 2023

[28/06/2023] Via deze link kan je inschrijven voor de tweedaagse Jeugdstage met overnachting van 26 en 27 augustus 2023. Ook dit keer bieden wij onze jeugd een mix van gerichte volleybaltrainingen, randanimatie, lekkere maaltijden en een uitgebreide barbecue.

Je kan inschrijven t.e.m. 19 augustus 2023 of tot alle plaatsen volzet zijn. Alle praktische info word je via email bezorgd ten laatste één week voor aanvang van de jeugdstage.

Tongels Dorpsfeest 12,13,14 mei

[06/05/2023] Volgende week is het weer tijd voor drie dagen van spetterende optredens, gezellige terrassen en geweldige ambiance! Wie graag tot in de vroege uurtjes feest, kan terecht op de tentfuif op zaterdagavond. Wij verwachten uiteraard iedereen op de Volley Westerlo stand! 


Cava-delicious zaterdag 22 april

[06/04/2023] 't Is weer tijd voor onze party-met-dat-tikkeltje-meer! Op zaterdag 22 april kunnen de dansbeentjes worden losgegooid in het stijlvolle decor van Het Debuut in hartje Westerlo!  Wie voor 22u zijn of haar opwachting maakt, wordt getrakteerd op een gratis glaasje bubbbels!


Kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen op het laatste thuisweekend (15 april) of bij Nele en Joke.


Tot dan!


Ardennenwandeling 8 april

[01/03/2023] Na twee jaar afwezigheid én een geslaagde Westelwandeling, zijn we er dit jaar weer met een onvervalste Ardennenwandeling! Op zaterdag 8 april 2023 stappen we aan sporthal De Beeltjens om 8u00 stipt op de bus richting Samrée.

De inschrijvingen worden geopend op 1 maart 2023 om 22u00.

Take away

[13/02/2023] Op zondag 12 maart 2023 serveren Volley Westerlo en traiteur Marleen u heerlijke verse maaltijden vanuit de parochiezaal van Zoerle. Geef HIER uw bestelling door en kom ze afhalen tussen 11u30u en 14u30 aan de Smissenhoekstraat 11 in Zoerle-Parwijs (Westerlo). Ons Volley Café zal open zijn tijdens de take away! Bestellen kan nog t.e.m. 2 maart 2023 .

Uitslag en foto's Quiz

[28/01/2023] Het geknars van de grijze hersencellen is verstomd, de punten geteld en de foto's gepubliceerd!

Proficiat aan Den Onderhond, aan alle deelnemers en tot volgend jaar voor de 5de Volley Westerlo Quiz!

Rouwbericht

[27/01/2023] Met droefheid vernemen wij het overlijden van Treesje Testelmans. Treesje was jarenlang een gewaardeerd lid van Wezo en Volley Westerlo en was ook actief als trainster binnen onze club. Wij wensen de familie en vrienden van Treesje veel sterke in deze moeilijke dagen.


Lees het rouwbericht hier.

Quiz volzet

[12/01/2023] Zelf de grootste zaal van Westerlo is niet groot genoeg: Onze quiz is helemaal volzet. Quizliefhebbers die nog wensten deel te nemen krijgen volgend jaar een nieuw kans!


Wij maken ons alvast op voor de grootste Volley Westerlo quiz ooit op vrijdag 27 januari 2023. Tot dan!

Sint op bezoek

Net voor hij naar Spanje vertrok heeft de goedheilige man nog een gaatje in zijn agenda gevonden om onze jeugd te verblijden met een bezoek! Naar verluidt waren er ook dit jaar geen stoute kinderen bij Volley Westerlo... Of er trainers in zijn grote boek stonden vermeld, is niet bekend.De foto's en filmpjes van het Sintbezoek vind je onder In Beeld

Volley Westerlo Quiz

Twee jaar geleden en ook vorig jaar moesten we onze quizzers op hun honger laten zitten, maar op 27 januari 2023 verwelkomen wij alle orakels uit Westerlo en vér daarbuiten opnieuw op de 5de editie van de Volley Westerlo Quiz! Never change a winning quizploeg: Het recept bestaat als vanouds uit een algemene kennisquiz voor ploegen van 4 tot 6 personen. Wij zitten alvast te trillen van goesting en hopen van jullie hetzelfde! Trommel dus snel je quizvrienden op en schrijf je HIER in. We verwelkomen jullie in stijl en ook in de Zoerla op 27 januari!

Tot dan!

Koekjesverkoop uitverkocht!

Wie zaterdag aan zijn voordeur zat te wachten tot onze jeugd zou langskomen met koekjes, was eraan voor de moeite. Alle 900(!) pakketten waren reeds de deur uit, dus de huis-aan-huisverkoop was niet meer nodig. Met dank aan Wendy en iedereen die hierbij geholpen heeft! Ook een welgemeend dankjewel aan iedereen die koekjes besteld heeft uiteraard! 

Koekjesverkoop gestart!

Ook dit jaar organiseren we de koekjesverkoop met dat tikkeltje meer: smaakvol en stijlvol! Je kan kiezen voor een stijlvol pakket van de bekende Belgische koekjesbakker Lotus of voor een al even stijlvol en even Belgisch pakket met chocoladekoekjes van Milka.

 

Dit proppen wij voor jou erin:

 

Beide pakketten wisselen van eigenaar aan de ronde prijs van €10 per pakket en zijn zijn HIER te bestellen. en dit tot uiterlijk 23 november. Er zal ook dit jaar een prijs voorzien worden voor de best verkopende jeugd- en seniorploeg (in verhouding tot aantal spelers in de ploeg). Laat dit jullie extra motiveren om een massa koeken te verkopen!

Helpers koekjesverkoop

De huis-aan-huis koekjesverkoop is de activiteit bij uitstek voor onze jongste leden. Om al dat jeugdig geweld in de juiste straten te krijgen, doen we ook graag beroep op de ouders. Wil je graag een paar uurtjes chauffeur spelen op zaterdag 26 november tussen 10u00 en 13u00, laat het dan even weten via dit formulier.

Verslag ledenvergadering

Gisteren vond de eerste algemene ledenvergadering van Volley Westerlo plaats. In de gezellige setting van de Bar Jardin werden de werking, visie en noden van onze club uit de doeken gedaan en werden onze vrijwilligers en sponsors in de bloemetjes gezet.

Tevens werden volgende vacatures bekendgemaakt:

Wie interesse heeft om één van deze vacatures in te vullen, kan dat laten weten via het contactformulier. Wie de presentatie van gisteren nog eens wil bekijken, kan dat hier doen. Een uitgebreider verslag wordt nog naar onze leden gemaild.

Ledenvergadering 14 oktober

Vorige week werden al onze leden via mail uitgenodigd voor de eerste algemene vergadering. Deze vindt plaats op vrijdag 14 oktober van 19u00 tot 20u30 in Bar Jardin, Bergveld 120, Zoerle Parwijs.

Deze vergadering heeft als doel om onze leden en hun ouders, betrokkenen, vrijwilligers en supporters op een transparante manier te informeren over en te betrekken bij de verschillende aspecten van onze clubwerking:

Uiteraard staan we dan ook open voor jouw vragen en feedback tijdens of na afloop van deze vergadering. We hopen jou zeker te mogen verwelkomen op de eerste editie van deze infovergadering.

Geen uitnodiging ontvangen? Laat het dan even weten via het contactformulier.

Download je digitale lidkaart

"Wie heeft de licenties?". Deze vraag heeft elke trainer of coach al eens gesteld met lichte paniek in de ogen. Goed nieuws: Vanaf heden kan elk lid zijn lidkaart a.k.a. licentie downloaden op de smartphone:


Meer uitleg vind je hier.


Wedstrijdkalenders op je smartphone

De school is opnieuw begonnen, onze weekends zitten eivol en de eerste volleybalwedstrijden komen eraan. Wil je graag het overzicht bewaren? Zet dan de wedstrijdkalender op je smartphone via onderstaande instructies:

De kalender en kalenderwijzigingen van jouw team worden nu weergegeven in je agenda. Opgelet: Bekerwedstrijden dien je apart toe te voegen.

Statistiekjes

Net voor de aanvang van de nieuwe competitie geven wij u graag nog wat cijfers mee over onze webstek.

Het afgelopen jaar werd onze website door 3.700 verschillende mensen bezocht, waarbij in totaal zo'n 28.000 pagina's werden geopend. De meest populaire onderdelen van de website zijn het Clubnieuws, de Teams-pagina's en In Beeld.

Ongeveer 1/3de van onze bezoekers gebruikt een iPhone of iPad, 1/3de werkt op Android en 1/3de gebruikt laptop of PC.

Seizoen 2022-2023

Volley Westerlo brengt in het seizoen 2022-2023 maar liefst 20 ploegen op het terrein, waarvan 14 jeugdploegen. Dat laatste is voor zover wij weten een record en bewijst dat onze club heel hard bouwt aan de toekomst! Dit seizoen introduceren we ook enkele nieuwigheden:

Naast veel nieuwe leden verwelkomen wij ook graag veel supporters aan onze toog! Om te zorgen dat zij geen dorst lijden wordt in de clubkalender - ook onderaan deze pagina - bij elke thuisspeeldag vermeld welke ploegen tapdienst hebben. Hou dit zeker in de gaten.

Op de teampagina's op deze website hanteren we de naamgeving zoals op Volleyscores. Dat wil zeggen dat Dames 1 voortaan als Dames A wordt weergeven, Dames 2 als Dames B enz. Bij onze jeugd wordt de provinciaal spelende ploeg weergeven als "P", de regionale ploegen als A, B, C. Zo hebben we bij de MU13: MU13P, MU13A, MU13B en MU13C. Op de teampagina vind je de kalender van elke ploeg terug.

Wat betreft Covid is momenteel de enige geldende maatregel dat handen schudden met de tegenstrever bij het begin van de wedstrijd mag maar niet moet.

Wij wensen iedereen een succesvol en sportief seizoen toe!

Foto's Jeugdstage

De Jeugdstage 2022 zit er weer op! Met dank aan alle trainers, begeleiders, helpers... die alle trainingen en clinics, het zwemmen, de fuif, de BBQ, de overnachting en alle fun mogelijk gemaakt hebben! 

De foto's kan je HIER bekijken.

Carrefour Voortkapel steunt jeugdstage

Ook dit jaar wordt onze reeds lang volzette Jeugdstage mede mogelijk gemaakt door de steun van Carrefour Voortkapel! Dankjewel Carrefour!  

FacebookYouTubeInstagram

Volley Westerlo VZW

Stippelberg 20

2260 Westerlo

+32 (0) 498 80 22 02

Presentatie algemene infovergadering

[10/09/2023] Vanmorgen mocht het Volley Westerlo bestuur een zestigtal leden en ouders verwelkomen op de algemene infovergadering. 


Wie de presentatie nog eens wil bekijken kan dat HIER doen.