Ardennenwandeling

Ardennenwandeling 2024

zaterdag 30 maart 2024

Bévercé - Sourbrodt

Dag iedereen! Op zaterdag 30 maart 2024 stappen we aan sporthal De Beeltjens om 8u00 stipt op de bus richting Bévercé in de Hoge Venen waar heerlijke koffiekoeken op ons wachten. Vervolgens trekken we richting Malmedy, waar we na de eendjesrace, de picknick en veertien kilometer stappen verwelkomd worden in taverne Moulin du Bayehon . Wie vervolgens een pijntje aan de benen of de goesting ervaart, kan hier de bus nemen naar de eindbestemming. De doorzetters worden tijdens de laatste drie kilometer getrakteerd op een prachtig decor. Na een laatste steile klim komen we aan in Peakbeer Brewery in Sourbrodt waar de warme maaltijd klaar zal staan. Het vertrek richting Westerlo is gepland rond 19u30 zodat we omstreeks 22u00 terug aan sporthal De Beeltjens zijn. Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier, want het aantal plaatsen is beperkt! Tot dan!

De wandeling verloopt grotendeels over licht stijgend of dalend terrein. Doordat we veel langs een rivier stappen en het terrein hier en daar behoorlijk geaccidenteerd is, zijn hoge wandelschoenen sterk aanbevolen. In combinatie met het aantal kilometers kunnen we de wandeling als "uitdagend" omschrijven.


Met dank aan Volley Westerlo voor het financieel ondersteunen van deze activiteit.


Het WandelkomiTwee

Vicky, Bjorn, Rik, Wouter

Praktische info

Algemene voorwaarden: 

Het aantal plaatsen voor deze activiteit is beperkt. Het tijdstip van inschrijving wordt steeds geregistreerd en geldt als enige criterium in geval van overboeking.  

Deze activiteit vindt plaats op openbaar domein. Enkel Volley Westerlo leden kunnen bij een ongeval mogelijk aanspraak maken op de sportongevallenverzekering van Volley Westerlo. 

De organisatoren kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.

FacebookYouTubeInstagram

Volley Westerlo VZW

Stippelberg 20

2260 Westerlo

+32 (0) 498 80 22 02