Ardennenwandeling

Ardennenwandeling 2023

zaterdag 8 april 2023

Samrée - Maboge - Borzée - La Roche

Dag iedereen! Na twee jaar afwezigheid én een geslaagde Westelwandeling, zijn we er dit jaar weer met een onvervalste Ardennenwandeling! Op zaterdag 8 april 2023 stappen we aan sporthal De Beeltjens om 8u00 stipt op de bus richting Samrée waar heerlijke koffiekoeken op ons wachten. Vervolgens trekken we richting Maboge waar we na de eendjesrace, picknick, enkele pittige hellingen en elf kilometer stappen verwelkomd worden in café Den Erpel met 65 verschillende streekbieren onder de kurk. Wie vervolgens een pijntje aan de benen of de goesting ervaart, kan hier de bus nemen naar de eindbestemming. De doorzetters worden tijdens de laatste zes kilometer getrakteerd op tientallen beverdammen in een prachtig decor. Na een laatste steile afdaling komen we aan in domein Floréal in La Roche En Ardenne waar de warme maaltijd klaar zal staan. Het vertrek richting Westerlo is gepland rond 19u30 zodat we omstreeks 21u30 terug aan sporthal De Beeltjens zijn. Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier, want het aantal plaatsen is beperkt! Tot dan!

Met dank aan Volley Westerlo voor het financieel ondersteunen van deze activiteit.


Het WandelkomiTwee

Vicky, Bjorn, Rik, Wouter

Praktische info

Algemene voorwaarden: 

Het aantal plaatsen voor deze activiteit is beperkt. Het tijdstip van inschrijving wordt steeds geregistreerd en geldt als enige criterium in geval van overboeking.  

Deze activiteit vindt plaats op openbaar domein. Enkel Volley Westerlo leden kunnen bij een ongeval mogelijk aanspraak maken op de sportongevallenverzekering van Volley Westerlo. 

De organisatoren kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.

FacebookYouTube

Volley Westerlo VZW

Stippelberg 20

2260 Westerlo

+32 (0) 498 80 22 02