Activiteiten

Voor en door Volley Westerlo

Quiz afgelast

Beste Quizliefhebber,


Graag hadden wij u op 28 januari verwelkomd in de Zoerla voor de 5de editie van onze quiz. De immer veranderende realiteit vertelt ons echter dat de Zoerla dan nog steeds een vaccinatiecentrum zal zijn en dat het sowieso bijna onmogelijk is om binnen de geldende regels een indoor evenement voor 400 mensen in om het even welke andere zaal veilig te organiseren. U voelde het wellicht al aankomen: Tot onze grote spijt kan ook deze editie van de Volley Westerlo Quiz niet plaatsvinden. Maar niet getreurd, wij doen er alles aan om jullie in januari 2023 opnieuw te mogen verwelkomen!


Uiteraard zullen deelnemers die het inschrijvingsgeld reeds betaalden, dit onverwijld teruggestort krijgen.


Koekjesverkoop huis-aan-huis 13 november

Onder het motto het moeten niet altijd wafels zijn organiseert Volley Westerlo een koekjesverkoop met dat tikkeltje meer. Je kan kiezen voor een stijlvol pakket van de bekende Belgische koekjesbakker Lotus of voor een al even stijlvol en even Belgisch pakket met chocoladekoekjes van Milka.

Dit proppen wij voor jou erin:

  • Lotus pakket (€10): 2x mini-Madeleine 1st, 2x Madeleine chocolade 1st, 2x Mini Frangipane 1st, 2x dinosaurus mini’s granen, 1 pakje van 20 Klaasmannen 9cm, 2x Zebra 1st, 2x Suzy vanillewafel 1st, 2x Mini Suzy Wafel, 2x Tartélice appel 1st, 2 Speculoospasta portie 20 gr

  • Milka pakket (€10): Chocolade Suppreme single, Cake & Choc single, Sensations singles, Sensations Oreo Single, Brownie, Leo Go!, Hele Noot 45gr, Leo Classic Melk, Melo Cakes 100gr, Nussini, Tablet Cookies 100gr, Oreo Reep

Beide pakketten wisselen van eigenaar aan de ronde prijs van €10 per pakket en zijn HIER te bestellen.

Dorpsfeesten 11 en 12 september 2021

Omwille van Covid-19 zal het 34e Tongels Dorpsfeest dit jaar uitzonderlijk doorgaan op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021. Zaterdag bedraagt de inkom €15 en zondag €10. Met een polsbandje dat zaterdag gekocht is, kan U zondag gratis binnen.

Wij verwelkomen iedereen graag aan de Volley Westerlo stand aldaar!

Wegens mogelijke Covid-19 maatregelen raden wij iedereen aan om de Facebookpagina en website van Tongerloleeft in de gaten te houden!

September is maand van de sportclub

September wordt hét moment om kennis te maken met Volleybal in onze gemeente. De gemeente organiseert dan tal van sportactiviteiten. Uiteraard zet ook Volley Westerlo de deuren wagenwijd open voor al wie eens wil komen proeven van volleybal.


Initiatiemoment 25 september 2021

  • 9u00-9u50: 1ste, 2de en 3de leerjaar (max 24 deelnemers)

  • 10u00-10u50: 4de, 5de en 6de leerjaar (max 24 deelnemers)


Jeugdstage 2021

Op 21 en 22 augustus 2021 bieden wij onze jeugd opnieuw een mix van gerichte volleybaltrainingen, randanimatie en lekkere maaltijden. Om de gekende redenen zal er deze keer geen overnachting zijn. De Jeugdstage is om dezelfde reden niet toegankelijk voor mensen buiten de club.


Mocht er onverwacht toch een afgelasting zijn, dan wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.


Je kan inschrijven t.e.m. 15 augustus 2021 of tot alle plaatsen volzet zijn. Alle praktische info word je via email bezorgd ten laatste één week voor aanvang van de jeugdstage.

De deelnameprijs bedraagt 50 euro per deelnemer, hierin zijn alle maaltijden en activiteiten begrepen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Volley Westerlo VZW

Stippelberg 20

2260 Westerlo

+32 (0) 498 80 22 02