Lid worden

Aansluiten bij Volley Westerlo

Lees dit eerst...

Wil je lid worden van onze bruisende club? Met het formulier hieronder kan je je aanmelden voor een voorlopige of een recreatieve aansluiting:

  • Voorlopige aansluiting: Je maakt gebruik van de 4 gratis proeftrainingen en beslist later over een definitieve aansluiting. Je geeft je gegevens door voor de verzekering en in afwachting van een definitieve aansluiting.

  • Recreatieve aansluiting: Je wenst een recreatieve aansluiting en verzekering. Hiermee kan je enkel deelnemen aan recreatieve trainingen en wedstrijden. Je ontvangt later ook een uitnodiging tot betaling van het lidgeld. Volley Westerlo heeft in het seizoen 2022-2023 geen ploegen die recreatief aantreden.

Na overleg met en akkoord van Volley Westerlo kan je je ook definitief aansluiten. Dit houdt in dat je bereid bent om je gegevens over te maken aan Volley Vlaanderen waarna je ook een uitnodiging tot betaling van het lidgeld zal ontvangen.

  • Definitieve aansluiting: Vul je gegevens in en laad een duidelijke pasfoto op in het formulier dat je terugvindt via DEZE LINK.

Alles duidelijk? Vul dan het formulier hieronder in of vervolledig de definitieve aansluiting en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

FacebookYouTube

Volley Westerlo VZW

Stippelberg 20

2260 Westerlo

+32 (0) 498 80 22 02